۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل خبر داد؛

پرداخت ۲ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی دام و طیور

پرداخت ۲ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی دام و طیور

اردبیل- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: واحدهای متوسط و کوچک روستایی اعم از دامداری‌ها و مراکز نگهداری طیور تا ۲ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره دریافت می‌کنند.

نادر تقی‌زاده در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با تغییر روش پرداخت یارانه‌ها به ویژه افزایش قیمت نهاده‌های دامی با هدف حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در روستاها و مناطق کم برخوردار تسهیلات تا ۲ میلیارد ریال با نرخ سود ۱۱ درصد پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: برای معرفی واحدهای فعال در این بخش به بانک کشاورزی قرار است به زودی سامانه جامعی از سوی وزارت جهاد کشاورزی راه‌اندازی شود تا ما معرفی متقاضیان را به بانک کشاورزی انجام دهیم تا متقاضیان بتوانند تسهیلات مورد نظر را دریافت کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: برای برخی از واحدهای تولیدی تا سقف ۵۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۱ درصد در سال گذشته و اوایل امسال پرداخت شده ولی سقف این تسهیلات با توجه به حذف ارز ترجیحی و ضرورت تأمین نهاده‌های دامی تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

تقی‌زاده افزود: صاحبان واحدهای تولیدی اعم از دامداری‌های کوچک، متوسط و مرغداری‌های روستایی باید منتظر راه‌اندازی این سامانه باشند و از مراجعه حضوری به بانک عامل خودداری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ثبت‌نام در این سامانه با ورود اطلاعات دقیق امکان‌پذیر خواهد شد و بانک عامل متناسب با شرایط مشتریان پرداخت این تسهیلات را انجام می‌دهند.

تقی‌زاده اضافه کرد: در مورد واحدهای بزرگ صنعتی اعم از دام و طیور، مرغداری‌های گوشتی و تخم‌گذار و دامداری‌ها اعم از پرواربندی گوساله، گاو شیری و سایر واحدهای صنعتی برای بهره‌مندی از تسهیلات سرمایه در گردش بعد از راه‌اندازی این سامانه می‌توانند از طریق خط اعتباری تخصیص یافته از سوی بانک‌های عامل دریافت تسهیلات را مد نظر قرار دهند.

وی بیان کرد: این تسهیلات به صورت حمایتی و در قالب طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها با نیت پشتیبانی از واحدهای تولیدی انجام می‌شود و به تناسب ظرفیت هر واحد سقف پرداخت تسهیلات نیز متغیر خواهد بود.

تقی‌زاده به همراهی جهاد کشاورزی در موضوع تنظیم بازار به ویژه گوشت قرمز، سفید و محصولات لبنی اشاره کرد و گفت: به اندازه کافی ذخیره‌سازی در این حوزه انجام شده و ما بیشتر از نیاز استان تا سقف ۱۴۰ تن در روز کشتار مرغ را انجام می‌دهیم.

وی میزان مصرف روزانه استان را در گوشت سفید ۱۰۰ تن اعلام کرد و افزود: مازاد تولید به سایر استان‌ها ارسال و یا از طریق پشتیبانی امور دام منجمد و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

تقی‌زاده در مورد عرضه شیر با قیمت مصوب و ارسال مازاد مصرف به واحدهای فرآوری محصولات لبنی اظهار کرد: با همکاری تعاون روستایی شرکت‌های کشت و صنعت و یا واحدهای دیگر فرآوری این شیر را به سایر محصولات لبنی تبدیل و وارد بازار می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در تاریخ این استان میزان ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در شرایط موجود بی‌نظیر است و ما سعی کردیم تا بهترین شرایط را برای تأمین کالاهای اساسی مردم مهیا کنیم.

وی فعالیت ۳۱۶ نفر نیروی جهاد کشاورزی را در قالب ۱۰۸ اکیپ نظارتی بر عرضه محصولات و مایحتاج ضروری مردم یادآور شد و خاطرنشان کرد: ۴۱ دستگاه ماشین‌آلات جهاد کشاورزی نیز در اجرای این طرح فعال هستند.

کد خبر 5492694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha